Nokkelat,

ketterät

ja osaavat

viestijät.

No niin -tarina ja tekijät

No niin, no niin, no niin! Koomikko Ismo Leikolan mukaan ”No niin” on Suomen tärkein ja monimerkityksellisin sanapari. Se on oikeastaan koko kielen pääsana, joka sopii yllättävän moniin tilanteisiin.

Niin sopii myös viestintätoimisto No Niin Media! Se on ideapaja, joka toteuttaa parhaat oivallukset käytännössä. Työrukkanen, joka panee toimeksi. Sisällöntuottaja, joka pitää julkaisutahdin säännöllisenä. Tarinaniskijä, joka sykähdyttää. Viestinviejä, joka vaikuttaa.

– Haluamme olla rohkeita ideanikkareita ja ketteriä toteuttajia! Tuotamme laatua, näkyvyyttä ja toivottuja tuloksia. Kaupan päälle saa vielä hyväntuulista tekemisen meininkiä ja raikuvat naurut, lupaa No Niin Median perustaja Tia Yliskylä.

No Niin Media Oy tuottaa esimerkiksi viestintää ja markkinointia yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille, strategioita, sisältöjä, kampanjoita ja julkaisuja.

Tavoitteena ovat ketterät kokonaisuudet. Saat kerralla kuntoon ideat ja strategiat, käytännön toteutuksen ja tulosten mittaamisen.

– Teemme paljon kokonaisvaltaisia projekteja, joihin liittyy rohkea ja tavoitteellinen ideointi sekä runsas sisällöntuotanto videoineen, valokuvineen, teksteineen ja some-julkaisuineen.

NO NIIN MEDIA OY

VIESTINTÄTOIMISTO

Perustettu vuonna 2013.

Toimisto Hämeenlinnassa, mutta toimialueena on koko Suomi.

Palvelut: strategiat ja ideat, sisällöntuotanto, jutut, tarinat, tekstit, videot, valokuvat, podcast-tuotanto, koulutus ja konsultointi.

ALUSSA OLI TIA, KAMERA, NAUHURI JA INNOSTUS

Tarkoituksena oli alun perin tehdä journalismia tavoitteellisesti ja vapaasti freelancerina.

Sitten mukaan livahti kaupallista viestintää, markkinointia ja kaikenlaista muuta innostavaa. Ja kas, se vei mennessään!

PUSKARADIO KASVATTI TILATTUJEN TÖIDEN MÄÄRÄÄ

Onnistuneet projektit toivat uusia asiakkaita tullessaan, ja pian yhden naisen freelance-toimituksesta kasvoi oikea viestintätoimisto. Nyt No Niin Media työllistää perustajansa lisäksi useita yhteistyökumppaneita projekti kerrallaan.

"Minua sykähdyttää, että No Niin Mediasta on kasvanut vaikuttava viestintätoimisto, joka työllistää lisäkseni muita alan ammattilaisia. Eihän tästä pitänyt tulla mikään toimisto, mutta olen oikein onnellinen, että tuli."

TEKIJÄT

Tia Yliskylä

No Niin Median perustaja ja yrittäjä. Toimittaja, viestinnän ja markkinoinnin strategi sekä sisältöjen asiantuntija.

KUMPPANIT

Päivi Ryhtä, valokuvaaja

Teemu Saarinen, videokuvaaja, ohjaaja, leikkaaja

Iisakki Kennilä, videokuvaaja, valokuvaaja, leikkaaja

Aimian, koodaus

Opiferum, koodaus

Suunnittelutoimisto KaaDesign, graafinen suunnittelu