Nokkelat,

ketterät

ja osaavat

viestijät.

No niin -tarina ja tekijät

Koomikko Ismo Leikolan mukaan ”No niin” on Suomen tärkein sanapari, monimerkityksellisin ja oikeastaan koko kielen pääsana. Se sopii yllättävän moniin tilanteisiin.

Näin toimii myös viestintätoimisto No Niin Media. Se on ideapaja, joka toteuttaa parhaat oivallukset käytännössä. Työrukkanen, joka panee toimeksi. Sisällöntuottaja, joka pitää julkaisutahdin säännöllisenä. Tarinaniskijä, joka sykähdyttää. Viestinviejä, joka vaikuttaa.

– Haluamme olla rohkeita ideanikkareita ja ketteriä toteuttajia, jotka tuottavat laatua, näkyvyyttä ja toivottuja tuloksia. Kaupan päälle saa vielä hyväntuulista tekemisen meininkiä ja raikuvat naurut, lupaa No Niin Median perustaja Tia Yliskylä.

No Niin Media tuottaa esimerkiksi yritysten ja organisaatioiden viestintää ja markkinointia, strategioita, sisältöjä, kampanjoita ja julkaisuja. Tavoitteena ovat ketterät kokonaisuudet. Saat kerralla kuntoon ideat ja strategiat, käytännön toteutuksen ja tulosten mittaamisen.

– Teemme paljon kokonaisvaltaisia kampanjoita, joihin liittyy rohkea ja tavoitteellinen ideointi sekä runsas sisällöntuotanto videoineen, valokuvineen, teksteineen ja some-julkaisuineen.

NO NIIN MEDIA

VIESTINTÄTOIMISTO

Perustettu vuonna 2013.

Toimisto Hämeenlinnassa, mutta toimialueena on koko Suomi.

Palvelut: strategiat ja ideat, sisällöntuotanto, toimittaminen, videot, live-striimit, podcast-tuotanto, koulutus ja konsultointi.

ALUSSA OLI TIA, KAMERA, NAUHURI JA INNOSTUS

Tarkoituksena oli tehdä journalismia tavoitteellisesti ja vapaasti freelancerina.

Sitten mukaan livahti kaupallista viestintää, markkinointia ja kaikenlaista muuta innostavaa. 

PUSKARADIO KASVATTI TILATTUJEN TÖIDEN MÄÄRÄÄ

Puskaradio kasvatti tilattujen töiden määrää, ja pian yhden naisen freelance-toimituksesta kasvoi oikea viestintätoimisto, joka työllistää perustajansa lisäksi useita yhteistyökumppaneita projekti kerrallaan.

Minua sykähdyttää yhä, että No Niin Mediasta on kasvanut vaikuttava viestintätoimisto, joka työllistää lisäkseni muita alan ammattilaisia. Eihän tästä pitänyt tulla mikään toimisto, mutta olen onnellinen, että tuli.

TEKIJÄT

Tia Yliskylä, toimittaja, tuottaja, strategi

Lue lisää Tiasta:

KUMPPANIT

Valokuvaus: Päivi Ryhtä Photography

Koodaus: Mainosmies  ja Opiferum

Graafinen suunnittelu: Suunnittelutoimisto KaaDesign