Tiedotteet.

Tarinat.

Artikkelit.

Jutut ja kirjat.

Tiedotteet.

Tarinat.

Artikkelit.

Jutut ja kirjat.

JUTUT, TEKSTIT, TARINAT, ARTIKKELIT, TIEDOTTEET

Tökkiikö teksti? Jumittaako tarina? Anna ammattilaisen auttaa sujuvassa ilmaisussa ja kiehtovissa kertomuksissa. Me pelastamme ideasi, tolkutamme tekstisi ja selkeytämme viestisi!

Hyvä tarina etenee johdonmukaisesti ja kiinnostavasti, oli kyseessä sitten verkkoteksti, somejulkaisu, lehtijuttu, journalistinen artikkeli, tiedote tai kirja. Selkeä ilmaisu ja oikeinkirjoitus ovat avainasemassa, kun tehdään luotettavaa ja huijareista erottuvaa viestintää.

Viestintätoimisto No Niin Median toimittaja ja tuottaja Tia Yliskylä on työskennellyt lähes 20 vuotta journalistina. Selkeä ilmaisu, jäsentely ja kokonaisuuden hallinta ovat hänellä selkärangassa.

Lisäksi ammattilainen osaa editoida monimutkaisetkin juonenkäänteet houkuttelevaksi tarinaksi.

– Minä rakastan tarinoita. Luottamusta, joka syntyy kertojan ja kuuntelijan välille. Sitä hetkeä, kun aika katoaa ja tarina vie mukanaan, Tia sanoo.

Hän selkeyttää, tiivistää ja kaivaa kiinnostavimmat jutut esiin. Kokenut toimittaja auttaa luontevassa ilmaisussa. Asia pysyy kasassa ja homma hallussa!

Kaikki tarvitsemasi tekstit samasta paikasta

No Niin Median sujuvasanaiset tekstinikkarit auttavat sinua kaikenlaisten tekstien kanssa.

Saat toimivat tekstit moniin eri kanaviin:

  • Verkkosivut
  • Some (sosiaalinen media)
  • Tiedotteet
  • Tarinat ja jutut
  • Uutiskirjeet
  • Artikkelit
  • Lehtijutut
  • Esitteet ja muut julkaisut

Näihin liittyvät valokuvat ja videot onnistuvat myös! Lisäksi teemme tavoittavat tekstit verkkosivuille ja kiinnostavat jutut somejulkaisuihin.

Me pelastamme ideasi, tolkutamme tekstisi ja selkeytämme viestisi!

TYÖNÄYTTEITÄ: JUTUT, ARTIKKELIT JA KIRJA

Tia Yliskylä tapasi tapasi koulumummoja ja -vaareja Iittalan yhtenäiskoulussa. Hyväntuulisesta haastattelusta syntyi kiitetty juttu ”Mummo meni kouluun – ja vaari myös!Avun Maailmaan.
LUE JUTTU

Rap-artisti Octopizzo kertoi elämäntarinansa kotikulmillaan Kiberassa. Tia Yliskylä kirjoitti ja valokuvasi Octopizzon Maailman Kuvalehteen.
LUE JUTTU

Tia Yliskylä kirjoitti Kaisa Kontun ja Aarno Jussilan adoptiotarinan Anna-lehteen. Myös Tian ottama valokuva julkaistiin. Anna-lehden lukijat äänestivät tämän jutun lehden parhaimmaksi!
LUE JUTTU

Tia kirjoitti Pisaroita – tarinoita Vanajaveden seudun ihmisistä ja vähän vedestäkin -kirjan. Kuvat otti Pentti Mansukoski. Kustantaja oli Vanajavesikeskus.
KIRJAN ESITTELY


Tia tapasi YK-asiantuntijana pitkään työskennelleen suomalaisen Paula Pennanen–Rebeiro-Hargraven Kenian Nairobissa.
Tarina julkaistiin Suomen Kuvalehdessä.
LUE JUTTU

Tia haastatteli Opintokeskus Siviksen tutkijaa Kristiina Hannukaista hänen tutkimuksestaan. "Kirjoitin ja toimitin tutkimustuloksista laajan artikkelin."
LUE ARTIKKELI 

Verkkojulkaisut ja laajat sisältöpaketit

No Niin Media tuottaa myös verkkojulkaisuja ja laajoja sisältöpaketteja, joissa yhdistetään tarina, juttu, videot ja valokuvat kiinnostavaksi ja monikanavaiseksi kokonaisuudeksi.

Suositut sisällöt herättävät tarinasi eloon ja tekevät markkinointiviestinnästä mielenkiintoista. Kun samaan kokonaisuuteen kirjoitetaan kiinnostava juttu, kuvataan näyttävät valokuvat ja tallennetaan erottuvat videot, niin sykähdyttävä paketti toimii.

Katso esimerkit:

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

”Juttu oli erittäin onnistunut. Päätoimittajan sanoin: todella aito, rehellinen ja kannustava juttu. Kuvissa ja videoissa oli toiminnallisuutta, mikä lisää aina kiinnostavuutta. Sohvakuva heistä yhdessä oli ihana!"
Maria Öfverström, Otavamedia Sisältömarkkinointi  

”Kaiken kaikkiaan oikein mielenkiintoinen aihe ja juttu, kiitos kun teit sen meille! Lukijat äänestivät jutun tämän numeron parhaimmaksi.”
Piia Sainio, Anna-lehti

”Kiitos jutusta! Se on oikein hyvä ja kainalo toimii myös kivasti. Haastateltavalla on hyviä ajatuksia ja näkökulmia.”
Sanna Pyysalo, Jyty-lehti

"Excellent Tia! Olet kyllä osaaja kielen nyansseissa! Teksti vaikuttaa nyt napakalta, ja sisältöä ja ajatuksiakin löytyy."
Lea Lihavainen, Opintokeskus Sivis 

”Yllätyin, miten paljon Tialla oli hyviä ideoita eri kuvakulmiin ja aiheisiin. Kuvista tuli tosi laadukkaita ja tarkkoja. Värimaailmat sointuivat yhteen upeasti. Parasta oli, että saimme hyviä neuvoja kuvattavina olemiseen. Alkujännitys päättyi siihen, ja kuvauksissa olikin kivaa!”
Anniina Laine, HiusStudio Hämpton

NO NIIN MEDIA TUOTTAA

Lehtijutut, artikkelit ja tiedotteet

Haastattelut

Videot

Valokuvat