Ideat.

Strategiat.

Toteutus.

Mittaaminen.

Ideat.

Strategiat.

Toteutus.

Mittaaminen.

Strategiat ja ideat

Strategia ja suunnittelu ovat tarpeellisia, jotta tavoitteet toteutuvat. Selkeä suunnitelma varmistaa, että hyvät ideat tulevat hyötykäyttöön. Luota osaavaan suunnitteluun ja onnistu.

Srr... Str... Strategia on hankala sana mutta käytännöllinen kaveri tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin tekemiseen. Ilman viestintästrategiaa ei ole selvää, mitä tavoitellaan, miksi ja miten. Lyhyesti sanottuna viestintästrategia on yhteinen näkemys siitä, mitä vaikutuksia viestinnällä tavoitellaan.

Tarvitaan yhteinen näkemys siitä, mitä vaikutuksia viestinnällä tavoitellaan

Viestintästrategia tarvitsee kumppanikseen viestintäsuunnitelman. Se on käytännöllinen esitys, joka kertoo, miten viestintästrategiaa toteutetaan. Viestintäsuunnitelma kertoo millä keinoilla ja voimavaroilla tavoitteet saavutetaan. Viestintäsuunnitelmasta selviää myös, miten tuloksia mitataan. Selkeä viestintäsuunnitelma varmistaa, että hyvät ideat tulevat hyötykäyttöön. 

No Niin Mediassa viestinnän ja markkinoinnin ideointi ja suunnittelu ovat keskiössä. Kyky uudistua ja muutoksiin varautuminen ovat kiinteä osa ideointityötämme.

Tuotamme organisaatiosi kanssa yhteistyössä niin kokonaisvaltaiset viestintästrategiat ja -suunnitelmat kuin yksittäisten tapahtumien ja kampanjoiden strategisen viestintäsuunnittelun. Yhteinen näkemys antaa kaikille varmuuden, että teemme oikeita asioita oikeaan aikaan oikeissa kanavissa ja oikeilla voimavaroilla.

VIDEO: Viestinnän ja markkinoinnin strategia ja suunnittelu ovat tarpeellisia, jotta tavoitteet toteutuvat. Videolla Miina Vuorela Asianajotoimisto Fortiksesta, Anne Iijalainen ja Laura Latomäki Hämeenlinnan kaupungilta sekä Tanja Kunnari ja Tuula Penttilä Hämeenlinnan Tanssin Tehtaalta kertovat, miten strateginen viestinnän ja markkinoinin suunnittelu ja toteutus onnistuivat.

KOLME ESIMERKKIÄ ONNISTUNEESTA YHTEISTYÖSTÄ

No Niin Media toteutti:

  • Viestinnän ja markkinoinnin strategia ja suunnitelma
  • Ideointi, brändäys ja sisällöntuotanto
  • Ideat, tarinat, verkkosivuston sisällöt, kuvat, videot, uutiskirjeet, somejulkaisut

No Niin Media toteutti:

  • Viestinnän strategia ja suunnitelma
  • Ideointi ja sisällöntuotanto
  • Ideat, tarinat, verkkosivuston rakenne, jutut, kuvat, videot, podcastit, uutiskirjeet

No Niin Media toteutti:

  • Viestinnän ja markkinoinnin strategia ja suunnitelma
  • Ideointi, brändäys ja sisällöntuotanto
  • Ideat, tarinat, jutut, kuvat, videot, suora lähetys, uutiskirjeet, somejulkaisut

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

"Yhteistyö Tian kanssa on sujuvaa ja helppoa. Hänen kanssaan voi myös jalostaa ideoita, koska Tialla on hyviä kehitysajatuksia."
Anne Ilvonen, Opintokeskus Sivis

"Markkinointiyhteistyö, kotisivut ja asiakaskirjeet Tia Yliskylän kanssa ovat ehdoton edellytys sille, että asiakkaamme löytävät meidät."
Leila Ylitalo, Inkalan Kartano, Vuoden yrittäjä 2018

"Tia toi Oma Häme -hankkeen viestintään laajaa asiantuntemusta, tuoreita ideoita ja selvää lisäarvoa. Tian kanssa sovitut asiat toteutuvat nopeasti ja vaivattomasti, laatutaso on korkea ja hankkeen viestintä on saanut kiitosta eri puolilta. Tialla on hyvä taito napata keskeiset viestinnälliset kysymykset hektisestä toimintaympäristöstä."
Jukka Lindberg, Oma Häme -hanke

"Tia on varsinainen ideapankki! Innovatiivinen, luova ja energinen, aikaansaava tehonainen. Pidän Tian rehellisistä mielipiteistä ja rohkeudesta olla sanojensa takana."
Heidi Kyrö, Heidin Laulustudio

NO NIIN MEDIA TUOTTAA

Ideat ja ideointityökalut

Viestintä-
strategiat

Viestintä-
suunnitelmat

Sisällöt