Ideat.

Strategiat.

Toteutus.

Mittaaminen.

Ideat.

Strategiat.

Toteutus.

Mittaaminen.

Strategiat ja ideat

Hyvät ideat ja selkeät strategiat! Valmistaudu muutoksiin, terävöitä brändiäsi ja toteuta tavoitteesi osaavan tiimimme kanssa. Autamme sinua onnistumaan sekä suurissa käännekohdissa että pienemmissä kampanjoissa. Luomme toimivat strategiat ja toteutamme parhaimmat ideat!

Viestinnän strateginen suunnittelu

No Niin Median kehuttu viestinnän ja markkinoinnin strateginen suunnittelupalvelu varmistaa, että tavoitteesi voivat toteutua.

Viestintästrategia on käytännönläheinen työkalu, joka auttaa viestisi erottumaan, sykähdyttämään ja vaikuttamaan. Strategista suunnittelua tehdään yhteistyössä organisaatiosi kanssa.

Viestinnän strategisessa suunnittelussa selvitetään:
  • Miksi? Mitkä ovat viestinnän tavoitteet ja odotetut vaikutukset?
  • Mikä? Kiteytämme ydinviestin.
  • Kenelle? Määritämme kohdeyleisöt.
  • Mitä ja miten? Teemme realistisen ja käytännönläheisen sisältösuunnittelun.
  • Missä? Valitsemme viestintäkanavat.
  • Millä tavoin ja kuinka paljon? Kartoitamme resurssit ja niiden tehokkaan käytön.
  • Miten onnistui? Analysoimme ja seuraamme tavoitteita, toteuttamista ja onnistumista.

Lennokkaat ideat ja järkevät toteutustavat

Onko ideapankkisi tyhjä? Tai tarvitsetko idean jalostajaa? Entä toteuttamisen suunnittelijaa? No Niin Media auttaa sinua ideoinnissa ja toteuttamisessa.

Saat villit, säyseät, yllättävät ja toimivat ideat, joista valitset parhaat käyttöösi. Osaavat suunnittelijamme työstävät timanttiset ideat toteutukseen asti. Luota ammattitaitoomme ja onnistu!

– Monesti ajatukset lähtevät lentoon, kun sparraillaan viestinnän asiantuntijan kanssa. Toinen katsoo tuttujakin ideoita uusin silmin ja villiinnyttää ideointia sopivasti, jotta mielikuvitus pääsee karkaamaan laatikon ulkopuolelle, No Niin Median ideoija Tia Yliskylä sanoo.

Tarvitsetko apua ideointiin? Tai viestinnän strategiseen suunnitteluun? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Referenssit: ideat ja strategiat

Näin onnistuimme! Mainiot ideat ja hyvin suunniteltu strateginen viestintä toivat odotettuja tuloksia. Yhteistyöstämme kertovat Hämeenlinnan kaupunki, Tehdas tanssii -festivaali ja Asianajotoimisto Fortis.


Luomme toimivat strategiat ja toteutamme parhaimmat ideat!

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

"Yhteistyö Tian kanssa on sujuvaa ja helppoa. Hänen kanssaan voi myös jalostaa ideoita, koska Tialla on hyviä kehitysajatuksia."
Anne Ilvonen, Opintokeskus Sivis

"Markkinointiyhteistyö, kotisivut ja asiakaskirjeet Tia Yliskylän kanssa ovat ehdoton edellytys sille, että asiakkaamme löytävät meidät."
Leila Ylitalo, Inkalan Kartano, Vuoden yrittäjä 2018

"Tia toi Oma Häme -hankkeen viestintään laajaa asiantuntemusta, tuoreita ideoita ja selvää lisäarvoa. Tian kanssa sovitut asiat toteutuvat nopeasti ja vaivattomasti, laatutaso on korkea ja hankkeen viestintä on saanut kiitosta eri puolilta. Tialla on hyvä taito napata keskeiset viestinnälliset kysymykset hektisestä toimintaympäristöstä."
Jukka Lindberg, Oma Häme -hanke

"Tia on varsinainen ideapankki! Innovatiivinen, luova ja energinen, aikaansaava tehonainen. Pidän Tian rehellisistä mielipiteistä ja rohkeudesta olla sanojensa takana."
Heidi Kyrö, Heidin Laulustudio

NO NIIN MEDIA TUOTTAA

Ideat ja ideointityökalut

Viestintä-
strategiat

Viestintä-
suunnitelmat

Sisällöt