Brändivideot.

Tapahtumavideot.

Esittelyt ja tarinat.

Markkinointivideot.

Brändivideot.

Tapahtumavideot.

Esittelyt ja tarinat.

Markkinointivideot.

Videot

Luota liikkuvaan kuvaan! Video on paras tapa näyttää, tiivistää ja säväyttää. Teemme sinulle sykähdyttävät brändivideot, selkeät haastatteluvideot, elävät tapahtumavideot ja kiinnostavat yritysvideot. Taitava videotiimimme auttaa kaikessa ideoinnista valmiin videon julkaisuun!


Asiakastarina-videot

Kuka kehuisi kauniimmin kuin tyytyväinen asiakas? Asiakastarina on napakka ja selkeä video tyytyväisen asiakkaan kokemuksista. Haastattelut tekee viestintätoimisto No Niin Median toimittaja, jotta viesti on selkeä ja tarina etenee johdonmukaisesti.

SFS Suomen Standardit ry. Viestintätoimisto No Niin Media toteuttaa SFS:lle asiakastarinat videoina ja teksteinä. Tässä videossa ääneen pääsee Staironin väki Turusta. ”Hyvää työtä jälleen! Olemme olleet asiakastarinoihin todella tyytyväisiä”, Helena Seppälä SFS:ltä kertoo.

Kampanjavideot

Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta tai palvelua? Tai kaipaako kampanjasi videon voimaa? Tehdään houkutteleva video, joka nostaa kampanjasi näkyvyyttä.

Inkalan Kartano. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toteutti Inkalan Kartanolle saunavideon ja sen versiot. ”Saunavideo onnistui erityisen hyvin. Siinä yhdistyvät kutsuva saunamiljöö, mielen maisemaan jäävä järvinäkymä, iloiset saunavieraat ja nautinnollinen ruoka. Tia Yliskylän iloinen ja ammatillisesti taitava persoona sai tunnelman virittymään huippuunsa. Tämä välittyi videolta niin, että sen katsoja haluaa ehdottomasti kokea saman itsekin”, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kiittää.

Asiantuntijavideot

Anna ammattilaisen kertoa, näyttää ja visualisoida. Asiantuntijavideo on hyvä ratkaisu viestin tiivistämiseen. No Niin Median toimittaja haastattelee asiantuntijan, jotta viesti on selkeä ja etenee johdonmukaisesti. Ja eikun REC pohjaan!

Kesto-hanke. Toteutimme informatiiviset asiantuntijavideot, joissa jaettiin hyödyllistä tietoa. Tässä videossa asiantuntija Marion Fields puhuu kestävien toimintatapojen käyttöön ottamisesta. ”Asiantuntijavideot onnistuivat todella hyvin! Toimittaja Tia Yliskylä sai haastateltavat loistamaan ja kokonaisuuden toimimaan”, Heidi Ristolainen Kesto-hankkeesta kiittää.

Tapahtumavideot

Video kertoo tapahtumastasi enemmän kuin tuhat kuvaa! Ennakkovideo houkuttelee väen paikan päälle ja tapahtumavideo jättää toivotun muistijäljen. Esitä kiinnostavasti videon avulla!

Tehdas tanssii. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toimitti Tehdas tanssii -festivaalin ennakkovideon. ”Tyylikäs hyvän mielen video, joka saa hymyn huulille ja tekee mieli tanssia", kiitteli tehtaan väki.

Esittelyvideot

Näytä ja esittele tuotteesi, palvelusi ja osaamisesi videolla! Jaa tietoa ja herätä kiinnostusta. No Niin Median ammattilaisten kanssa suunniteltu ja toteutettu video on paras ratkaisu selkeään esittelyyn.

Asianajotoimisto Fortis. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toteuttaa Asianajotoimisto Fortikselle Miinan minuutti -videosarjaa. Haluamme tehdä jotain, mitä asianajotoimistot eivät perinteisesti tee. Syntyi rento ja selkeä videosarja, jossa asianajaja Miina Vuorela antaa kansantajuisia vinkkejä. Näkyvyys ja kommentit ylittivät odotukset erittäin iloisesti.

Brändivideot

Mitkä ovat brändinne kulmakivet? Mikä on ydinviestinne? Vahvista brändiäsi puhuttelevan ja visuaalisesti kiinnostavan videon avulla. No Niin Median toimittaja tekee haastattelut, jotta viesti on selkeä ja etenee johdonmukaisesti. Annetaan palaa!

Ihana-lehti. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toimitti Ihana-lehden esittelyvideon. ”Tämä video oli juuri sellainen, mitä kaipasin. Toimittaja pystyy tiivistämään olennaiset asiat paljon helpommin”, Kaarina Korventaka sanoi. 

Yritysvideot

Mistä liiketoiminnassanne on kysymys? Mikä on kilpailuvalttinne? Kerro kaikki napakasti videolla. No Niin Median toimittaja tekee haastattelut, jotta viesti on selkeä ja etenee johdonmukaisesti. Näytä, esittele, vaikuta ja vakuuta!


Laaja sisältöpaketti eri kanaviin

Kaipaatko lisää sisältöä videon lisäksi? Esimerkiksi somevideoita? Pystyvideoita? Somejulkaisuja? Tai kunnon juttua verkkosivuille, tiedotteeseen ja uutiskirjeeseen?

Silloin tarvitset No Niin Median laajan sisältöpaketin! Siinä on kaikki tarpeellinen monikanavaiseen viestintään ja markkinointiin.


Miltä sinun videosi näyttää? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä!

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

Oli helppoa saada sanotuksi juuri se, mitä halusinkin! Tykkäsin erityisesti siitä, että ensin lämmiteltiin, tutustuttiin toisiimme ja käytiin aihetta läpi. Sitten se meni kerralla purkkiin! Näin se pitääkin tehdä:  luodaan tilanne, jossa onnistuminen on mahdollista.
Lari Karreinen, Osana Oy

Tämävideo oli juuri sellainen, mitä kaipasin. Itse on vaikea nähdä oman työn ja kuplan ulkopuolelta. Toinen pystyy tiivistämään olennaiset asiat paljon helpommin. Toimittajasta oli hyötyä – ei tarvinnut esimerkiksi jännittää, koska Tialla oli konsepti valmiina. Positiivisin yllätys oli se, että video syntyi aika vähällä vaivalla.
Kaarina Korventaka, Ihana-lehti

Tian kanssa oli tosi hauska työskennellä! Hän sai ihmisistä parhaat puolet esiin. Kaikkia vähän jännitti, mutta Tia sai hyvin meidät rentoutettua.
Virpi Markkanen, Opintokeskus Sivis

Tosi hieno päivä oli, ja Tiasta oli mielettömän iso apu videon rakentamisessa. Oli tosi vapautunut ilmapiiri ja mukavaa tehdä töitä yhdessä. Tian ammattitaito näkyy vahvasti, ja lähimainkaan yhtä hyvää ei olisi tullut ilman sitä. Toimittajan kanssa pystyi juttelemaan rennosti, ja oli hyvä, että toimittaja johdatteli keskustelua.
Mia Valanne, Opintokeskus Sivis

Videot onnistuivat superhyvin! Tia pyöri kameran ja iloisen pirskahtelevan energian
kanssa, ja teki älyttömän upeita juttuja.
Tanja Kunnari ja Tuula Penttilä, Tehdas tanssii -festivaali

Videosta olen saanut erittäin hyvää palautetta: tosi moni on katsonut sen ja ollut ihan fiiliksissä, kun kerrotaankin video-muodossa. Tallennusvaiheessa tuntui, että olin jotenkin jäykkä, mutta valmiissa videossa kokonaisuus näytti todelta hyvältä. Kuvakulmat vaihtuivat ja juttu eteni sujuvasti.
Anniina Laine, HiusStudio Hämpton

Arvostin selkeitä ohjeita, jotka saatiin etukäteen. Myös konkreettisessa tilanteessa oli selkeä ja napakka ohjeistus. Silloin oli maallikon helppo toimia! Itse videon tallentaminen toimi yllättävän hyvin. Mutta sen verran kankea olin kuitenkin, ettei telkkariura ihan heti auennut!
Virpi Veijanen, Päijät-Hämeen muistiyhdistys

Loppupeleissä oli helppoa tiivistää sanomisensa, koska ohjeet olivat hyvät. Ei tullut hassumpi video! Rauhallisuus Tia työssä on positiivista, samoin pirteä, iloinen ja kannustava tekemisen tapa. Mie uskon, että tällainen tulee lisääntymään.
Tarja Levonen, Kouvolan Seudun Muisti ry