Brändivideot.

Tapahtumat.

Esittelyt ja tarinat.

Markkinointivideot.

Videot

Houkutteleva. Erottuva. Sykähdyttävä. Video on parhaimmillaan kuin pieni elokuva, joka herättää tunteen. Tunne saa meidät toimimaan. Tunne muistetaan.

Viestintätoimisto No Niin Media tuottaa niin yritysvideot, tapahtumavideot, brändivideot kuin kampanjavideot. 

Suosituin on No Niin Median toimitettu video. Se on ammattilaisen toimittama video, jossa viesti on selkeä, tarina etenee johdonmukaisesti ja haastattelut ovat napakoita. Älä panikoi yksin kameran edessä tai opettele puhetta ulkomuistiin! Viestintätoimisto No Niin Median toimittaja haastattelee sinua ja punoo jutut luontevaksi tarinaksi, jossa sinä olet parhaimmillasi. Toimittaja auttaa viestisi selkeyttämisessä ja tiivistämisessä.

Toimittaja haastattelee sinua, jotta olet parhaimmillasi ja viestisi on selkeä

Toimitettu video (perustaso)

  • Yksi päänäkökulma (tarvittaessa 1–2 sivunäkökulmaa)
  • Ideapalaveri ja videon valmistelu, toimittaminen, haastattelut, kuvaaminen, editointi, tekstitys, lyhyt esittelyteksti videon yhteyteen ja valokuvat videoon haastatelluista
  • Haastateltavia voi olla 1–3 henkilöä/video
    (kaikki haastattelut ja kuvaukset tehdään samassa paikassa samaan aikaan)
  • Lopputuloksen pituus noin 1,5–2,5 minuuttia
  • Lisäksi 2–3 videon versiointia samasta aineistosta
    (esim. 1 versio max 1 min ja 1–2 kpl versioita á 15 s)
  • Aineiston tarkistus ja vähäiset muutostyöt

Miltä sinun videosi näyttää? Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä!

VIDEOREFERENSSEJÄ

Inkalan Kartano. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toteutti Inkalan Kartanolle saunavideot. ”Saunavideo onnistui erityisen hyvin. Siinä yhdistyvät kutsuva saunamiljöö, mielen maisemaan jäävä järvinäkymä, iloiset saunavieraat ja nautinnollinen ruoka. Tia Yliskylän iloinen ja ammatillisesti taitava persoona sai tunnelman virittymään huippuunsa. Tämä välittyi videolta niin, että sen katsoja haluaa ehdottomasti kokea saman itsekin”, Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo kiittää.

Oma Häme. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toteutti Oma Hämeelle Minun työpäiväni -videosarjan. Sote-alan työntekijät pääsevät ääneen kertomaan omasta työstään. Sarja jatkuu!

Tehdas tanssii. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toimitti Tehdas tanssii -festivaalin vuoden 2021 ennakkovideon. ”Tyylikäs hyvän mielen video, joka saa hymyn huulille ja tekee mieli tanssia", kiitteli tehtaan väki.

Ihana-lehti. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toimitti Ihana-lehden esittelyvideon. ”Toimitettu video oli juuri sellainen, mitä kaipasin. Toinen pystyy tiivistämään olennaiset asiat paljon helpommin”, Ihana-lehden päätoimittaja Kaarina Korventaka sanoi. 

Asianajotoimisto Fortis. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toimitti Asianajotoimisto Fortikselle Miinan minuutti -videosarjan. Halusimme tehdä jotain, mitä asianajotoimistot eivät perinteisesti tee. Syntyi rento ja selkeä videosarja, jossa asianajaja Miina Vuorela antaa kansantajuisia vinkkejä. Näkyvyys ja kommentit ylittivät odotukset.

Hämeenlinna puhuu -vaalisarja. Viestintätoimisto No Niin Media ideoi ja toimitti Hämeenlinnan kaupungille kuntavaaleja ennakoivan Hämeenlinna puhuu -vaalisarjan. Juttujen ja videoiden haastateltavina olivat kuntalaiset, luopuvat päättäjät ja viranhaltijat. 

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

Oli helppoa saada sanotuksi juuri se, mitä halusinkin! Tykkäsin erityisesti siitä, että ensin lämmiteltiin, tutustuttiin toisiimme ja käytiin aihetta läpi. Sitten se meni kerralla purkkiin! Näin se pitääkin tehdä:  luodaan tilanne, jossa onnistuminen on mahdollista.
Lari Karreinen, Osana Oy

Toimitettu video oli juuri sellainen, mitä kaipasin. Itse on vaikea nähdä oman työn ja kuplan ulkopuolelta. Toinen pystyy tiivistämään olennaiset asiat paljon helpommin. Toimittajasta oli hyötyä – ei tarvinnut esimerkiksi jännittää, koska Tialla oli konsepti valmiina. Positiivisin yllätys oli se, että video syntyi aika vähällä vaivalla.
Kaarina Korventaka, Ihana-lehti

Tian kanssa oli tosi hauska työskennellä! Hän sai ihmisistä parhaat puolet esiin. Kaikkia vähän jännitti, mutta Tia sai hyvin meidät rentoutettua.
Virpi Markkanen, Opintokeskus Sivis

Tosi hieno päivä oli, ja Tiasta oli mielettömän iso apu videon rakentamisessa. Oli tosi vapautunut ilmapiiri ja mukavaa tehdä töitä yhdessä. Tian ammattitaito näkyy vahvasti, ja lähimainkaan yhtä hyvää ei olisi tullut ilman sitä. Toimittajan kanssa pystyi juttelemaan rennosti, ja oli hyvä, että toimittaja johdatteli keskustelua.
Mia Valanne, Opintokeskus Sivis

Videot onnistuivat superhyvin! Tia pyöri kameran ja iloisen pirskahtelevan energian
kanssa, ja teki älyttömän upeita juttuja.
Tanja Kunnari ja Tuula Penttilä, Tehdas tanssii -festivaali

Videosta olen saanut erittäin hyvää palautetta: tosi moni on katsonut sen ja ollut ihan fiiliksissä, kun kerrotaankin video-muodossa. Tallennusvaiheessa tuntui, että olin jotenkin jäykkä, mutta valmiissa videossa kokonaisuus näytti todelta hyvältä. Kuvakulmat vaihtuivat ja juttu eteni sujuvasti.
Anniina Laine, HiusStudio Hämpton

Arvostin selkeitä ohjeita, jotka saatiin etukäteen. Myös konkreettisessa tilanteessa oli selkeä ja napakka ohjeistus. Silloin oli maallikon helppo toimia! Itse videon tallentaminen toimi yllättävän hyvin. Mutta sen verran kankea olin kuitenkin, ettei telkkariura ihan heti auennut!
Virpi Veijanen, Päijät-Hämeen muistiyhdistys

Loppupeleissä oli helppoa tiivistää sanomisensa, koska ohjeet olivat hyvät. Ei tullut hassumpi video! Rauhallisuus Tia työssä on positiivista, samoin pirteä, iloinen ja kannustava tekemisen tapa. Mie uskon, että tällainen tulee lisääntymään.
Tarja Levonen, Kouvolan Seudun Muisti ry