Tehtyjä töitä.

Toimivia

toteutuksia.

Onnistumisia.

Referenssit

Meillä on ilo esitellä esimerkkejä hyvin tehdyistä töistä! Viestintätoimisto No Niin Median referenssit ovat työnäytteitä toimivista palveluista ja onnistuneista toteutuksista. Lue, katso ja innostu!

STRATEGIAT JA IDEAT

Esimerkkejä, kommentteja ja kiitoksia sekä hyväksi havaittuja ideoita Strategiat ja ideat -referensseissä:

SISÄLLÖT

Sisällöntuotanto on viestintätoimisto No Niin Mediassa laaja. Tuotamme tekstit, tarinat, jutut, tiedotteet, videot, podcastit, valokuvat, sosiaalisen median sisällöt. Lue kiitoksia ja kommentteja sisällöistämme!

"Tia on tehnyt Fortiksen suunnitelmallisen markkinoinnin, uutiskirjeet, videot ja verkkosivujen sisällöt. Olen ollut todella tyytyväinen, että markkinointistrategia on selvästi tehonnut." – Miina Vuorela, Asianajotoimisto Fortis

TOIMITTAMINEN (ELI JUTUT JA ARTIKKELIT)

Toimittamista tarvitaan, jotta tarinasta saadaan selkeä lehtijuttu tai tutkimustiedosta helppolukuinen artikkeli. Tutustu työnäytteisiin, kiitoksiin ja kommentteihin:

VIDEOT

Video on vienyt No Niin Median metsän siimeksestä ja kartanoon, torille ja toimistoon. Videoita yhdistää toimittaminen: viestistä tulee selkeä, kun toimittaja auttaa haastateltavaa olemaan ytimekäs ja luonteva. Kiitoksia, kommentteja ja katsottavaa:

PODCASTIT

Podcastit toimivat niin vakavissa kuin hauskoissa asioissa. Viestintätoimisto No Niin Median podcast-palvelussa tuotantoa ohjaa toimittaja. Esimerkkejä, kiitoksia ja kommentteja:

KOULUTUS JA KONSULTOINTI

No Niin Median koulutus, konsultointi ja valmennus keräävät kiitoksia ja inspiroituneita osallistujia vuodesta toiseen. Esimerkkejä, kiitoksia ja kommentteja: