Koulutus.

Valmennus.

Konsultointi.

Sparraus.

Koulutus ja konsultointi

Laadukas viestinnän koulutus perustuu aina tilaajan tarpeisiin. Mitkä ovat olennaisimmat osaamisen tarpeet? Mitä sinun kannattaa tietää ja osata juuri nyt? Nämä ovat avainkysymyksiä, kun suunnittelemme ja toteutamme No Niin Median viestintäkoulutuksia.

Räätälöidyt koulutukset ja valmennukset lähtevät aina tilanneanalyysista. Kartoitamme lähtötason ja tarpeet, jotta koulutus ja valmennus on varmasti kaikille hyödyllistä aikaa. Osaavat ja kokeneet kouluttajat varmistavat, että oppiminen on innostavaa, työvälineet ajankohtaisia ja aiheiden käsittely monipuolista.

Kerromme, mitä sinun kannattaa tietää ja osata viestinnästä juuri nyt

Joskus tarvitaan laajempi konsultointi, esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin strategiaan, toteuttamissuunnitelmaan, bisnesidean terävöittämiseen tai uuden toimintakulttuurin luomiseen. No Niin Median taitavat viestinnän ammattilaiset ovat oiva apu ja tuki uudistumisessa. Meillä on vankkaa osaamista myös muutosviestinnästä ja -johtamisesta.

Koulutusesimerkki: Vaikuttava viestintä meidän organisaatiossamme

Onko viestintä ajan tasalla? Vastaavatko viestinnän tuloksen tavoitteita? Mitä pitäisi tehdä toisin ja miksi? No Niin Median räätälöity koulutus kertoo, mitä sinun organisaatiosi kannattaa tehdä viestinnän vaikuttavuuden lisäämiseksi. Sisältö:

 • Tilanne- ja tarveanalyysi, digitaalinen jalanjälki ja kilpailija-analyysi
 • Bisnesidean kiteyttäminen ja tarinalinja
 • Meille sopiva markkinointistrategia ja toteuttamissuunnitelma: mitä, missä, milloin, miksi ja kenen toteuttamana?
 • Kanavastrategia ja sosiaalisen median suunnitelma
 • Sisältöideat ja julkaisukalenteri
 • Alkaen 1450 € + alv

Koulutusesimerkki: Podcast teoriassa ja käytännössä

Suunnitteletko podcastia? Opi ja ymmärrä, miten tehdään kiinnostava podcast. Tutkittua tietoa ja käytännönläheisiä ohjeita No Niin Median koulutuksessa. Sisältö:

 • Teoria: Ketkä kuuntelevat podcasteja ja kuinka paljon? Mihin kaikkeen podcast sopii?
 • Käytäntö: Näin luot kiinnostavan kuunteluelämyksen
 • Podcastin tekniikka, välineet, tekniset vaatimukset ja jakelu
 • Kuuntelijoiden tavoittaminen ja podcastin markkinointi
 • Verkostot, vertaistuki ja hyväksi havaitut vinkit
 • Alkaen 870 € + alv

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

Sisältö ja eteneminen olivat selkeää ja etukäteen hyvin mietittyjä. Esityksessä oli hyvin jäsennelty esittely, asiasisältö ja tärkeiden asioiden nostot lopuksi. Osallistujien aktivoimista oli riittävästi. Selkeäsanainen, eloisa esiintymistapa.
Antero Pohjatalo, Opintokeskus Sivis

Tiedostan, että nyt on olemassa ylisanojen vaara, mutta olen tässä jo useampana päivänä miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että pitämäsi koulutus oli ihan parhaita koulutuksia ellei paras, missä olen ollut.
Niin kiva, hauska ja innostava, ettei kokenut missään järjestetyssä koulutuksessa olevansakaan.
Niin perehdyttävä ja vakuuttava, että asian haasteen otti todesta ja asiaa alkoi heti sisäistää soveltamista varten.
Niin hyvin meille räätälöity, että mikään asia ei mennyt ohi vaan kaikki oli relevanttia ja meidän tarpeisiimme ja potentiaaliimme ajateltua.
Samanaikaisesti sekä analyyttinen että konkreettinen – samassa paketissa sai sekä perusteet uudenlaiselle ajattelutavalle että selkeitä käytännön askeleita asioiden toteuttamiseksi.

Sanni Manninen Johansen, Vanajavesikeskus

Selkeä esitys, Tia osasi asiansa! Sopiva jaksotus, vaikka uutta asiaa tuli tosi paljon. Valmennus oli hyödyllinen ja kiinnostava – toivottavasti saamme myös jatkokoulutusta!
Marja Koskimäki, Taito Etelä-Suomi

Kiitos koulutuksesta! Erityisesti tykkäsin esitysmateriaalista, josta on helppo tulostaa itselleen huoneentaulut. Esimerkit olivat myös hyvin havainnollisia. Oli erittäin hyödyllinen koulutus! Lupaan yrittää jatkossa välttää kilometrilauseita 😊
Anni Piipponen, Opintokeskus Sivis

Osallistava otteesi jengiimme tuntui myös oikealta tavalta lähestyä asiaa, jolloin kaikki sitoutuvat heti verkon ja sähköisen viestinnän kehittämiseen. Myös hauskat esimerkit elävästä elämästä olivat piristäviä ja herättäviä.
Mika Soramäki, Vanajavesikeskus

Korona-aikaan koulutukset järjestettiin etäyhteydessä Teamsin, Zoomin tai Meetsin välityksellä.