Koulutus.

Valmennus.

Konsultointi.

Sparraus.

Koulutus ja konsultointi

Mitä sinun kannattaa tietää ja osata juuri nyt? Miten viestit ja markkinoit tuloksellisesti? No Niin Median asiantuntijat tietävät ja jakavat tiedon sinulle. Kaikki koulutukset ja sparraukset toteutetaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta.

Viestintätoimisto No Niin Median räätälöidyt koulutukset ja valmennukset lähtevät aina liikkeelle tilanneanalyysista. Kartoitamme asiakkaiden lähtötason ja tarpeet, jotta koulutus ja valmennus on varmasti kaikille hyödyllinen.

Osaavat ja kokeneet kouluttajamme varmistavat, että käytössä on viimeisin tieto ja taito, oppiminen on innostavaa sekä työvälineet ajankohtaisia. Jaamme tutkitun tiedon lisäksi hyviä kokemuksia, mainioita esimerkkejä ja oivallisia vinkkejä.

Opi viestimään ja markkinoimaan tuloksellisesti, tehokkaasti ja vaikuttavasti!


Kerromme, mitä sinun kannattaa tietää viestinnästä, ja mitä osata – juuri nyt.


SUOSITTUJA KOULUTUKSIA

Viestinnän strateginen suunnittelu ja sisältöideat

Laadimme selkeän viestinnän strategian ja toteuttamissuunnitelman No Niin Median strategisen suunnittelun työkalulla. Saat realistisen strategian, toimivan toteuttamismallin ja ainakin 10 käyttökelpoista sisältöideaa.

Hinta: 1150 € + alv. Sisältää matkakulut Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan keskustoissa.
Voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena.


Järjettömän hyvät ideat järjestöjen viestintään

Parhaat ideat ja toteuttamistavat järjestöjen viestintään. Ideapankki, tekoälyn käyttö, resurssien jakaminen ja hyvät käytännön esimerkit. Puhallamme uuden tuulen järjestösi viestintään ja raikastamme tekemisen tavat!

Hinta: 1150 € + alv. Sisältää matkakulut Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan keskustoissa.
Voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena.


Näin toimii podcast! Koulutus ideoinnista toteutukseen

Opi ja ymmärrä, miten tehdään kiinnostava podcast. Tutkittua tietoa ja käytännönläheisiä ohjeita. Yhteistä ideointia ja ideoiden jalostamista toteutuskuntoon. Toimivat esimerkit ja onnistumistarinat.

Hinta: 1150 € + alv. Sisältää matkakulut Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan keskustoissa.
Voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena.


Sähköpostimarkkinoinnin sparraus yrityksille ja yhdistyksille

Esittelemme trendit ja hyvät käytänteet. Saat konkreettiset ohjeet sähköpostimarkkinoinnin aloittamiseen. Lisäksi kurkistamme tekniikkaan, tutustumme hyviin ja toimiviin esimerkkeihin.

Saat myös sinulle räätälöidyt ideat omaan sähköpostimarkkinointiin.

Hinta: 450 € + alv. Sisältää matkakulut Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan keskustoissa.
Voidaan toteuttaa myös etäkoulutuksena.

Kuvituskuva: Tia Yliskylä kouluttaa videoscreenin edessä. Ruudulla lukee: "Ihmiset esiin".

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

Sähköpostimarkkinoinnin sparrauksesta oli todellakin hyötyä! Tämä madalsi kynnystä ryhtyä toimeen. Parasta oli sparrauksen henkilökohtaisuus. Sai heti kysyä ja samantien vastauksen. Tian asiantuntijuus paistaa läpi. On helppo luottaa ja uskoa siihen, mitä hän kertoo.
Ulla Sara-aho, Sovulla ja Sovustamo

Sisältö ja eteneminen olivat selkeää ja etukäteen hyvin mietittyjä. Esityksessä oli hyvin jäsennelty esittely, asiasisältö ja tärkeiden asioiden nostot lopuksi. Osallistujien aktivoimista oli riittävästi. Selkeäsanainen, eloisa esiintymistapa.
Antero Pohjatalo, Opintokeskus Sivis

Tiedostan, että nyt on olemassa ylisanojen vaara, mutta olen tässä jo useampana päivänä miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että pitämäsi koulutus oli ihan parhaita koulutuksia ellei paras, missä olen ollut.
Niin kiva, hauska ja innostava, ettei kokenut missään järjestetyssä koulutuksessa olevansakaan.
Niin perehdyttävä ja vakuuttava, että asian haasteen otti todesta ja asiaa alkoi heti sisäistää soveltamista varten.
Niin hyvin meille räätälöity, että mikään asia ei mennyt ohi vaan kaikki oli relevanttia ja meidän tarpeisiimme ja potentiaaliimme ajateltua.
Samanaikaisesti sekä analyyttinen että konkreettinen – samassa paketissa sai sekä perusteet uudenlaiselle ajattelutavalle että selkeitä käytännön askeleita asioiden toteuttamiseksi.

Sanni Manninen Johansen, Vanajavesikeskus

Selkeä esitys, Tia osasi asiansa! Sopiva jaksotus, vaikka uutta asiaa tuli tosi paljon. Valmennus oli hyödyllinen ja kiinnostava – toivottavasti saamme myös jatkokoulutusta!
Marja Koskimäki, Taito Etelä-Suomi

Mielestäni sähköpostimarkkinoinnin sparraus oli hyödyllinen, koska sain paljon uutta tietoa ja hyviä näkökulmia. Tykkään ja arvostan! Mieleen jäi paljon hyviä vinkkejä kuten rakenne, sisällöt, ajastaminen jne. Eniten tykkäsin konkreettisista esimerkeistä, jotka neuvovat, miten kannattaa käytännössä lähteä tekemään.
Jere Putkisaari, Hämeen Mainostuote

Kiitos koulutuksesta! Erityisesti tykkäsin esitysmateriaalista, josta on helppo tulostaa itselleen huoneentaulut. Esimerkit olivat myös hyvin havainnollisia. Oli erittäin hyödyllinen koulutus! Lupaan yrittää jatkossa välttää kilometrilauseita.
Anni Piipponen, Opintokeskus Sivis

Osallistava otteesi jengiimme tuntui myös oikealta tavalta lähestyä asiaa, jolloin kaikki sitoutuvat heti verkon ja sähköisen viestinnän kehittämiseen. Myös hauskat esimerkit elävästä elämästä olivat piristäviä ja herättäviä.
Mika Soramäki, Vanajavesikeskus