Henkilökuvat.

Brändikuvat.

Yrityskuvat.

Kuvituskuvat.

Henkilökuvat.

Brändikuvat.

Yrityskuvat.

Kuvituskuvat.

Valokuvat

Tarvitsetko uusia, kiinnostavia ja laadukkaita valokuvia? Palveluista, tuotteista, brändistä tai henkilöistä? No Niin Median valokuvauksen tiimi tuottaa toiveidesi mukaiset kuvat ja kuvitukset niin verkkosivuille, someen, printtimediaan kuin esitteisiin. Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä!

”Jos siitä ei ole kuvaa, se ei ole olemassa.” Näin ajattelee yllättävän moni. Se ja visuaalisuutta korostava elämäntapamme tekevät valokuvasta yhä merkityksellisemmän. Kuva on tärkeä ja sen viestiin kannattaa panostaa. Valokuvaus on yksi No Niin Median suosituimmista palveluista.

Parhaimmillaan valokuva kertoo kokonaisen tarinan.

Hyvä valokuvat yllättävät, säväyttävät ja erottuvat joukosta. Parhaimmillaan valokuva kertoo kokonaisen tarinan. Valokuva herättää tunteita ja saa meidät reagoimaan.

Kaikkein parhaiten erottuvat valokuvat, joissa esiintyy ihmisiä. Sellaiset kuvat koetaan puhuttelevimmiksi. Ihmiskasvot saavat eniten huomiota myös sosiaalisessa mediassa.

No Niin Media tuottaa henkilökuvien lisäksi yrityskuvat, brändikuvat ja kuvituskuvat. Minkälaisia kuvia sinä tarvitset? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kurkkaa esimerkit:

Asianajaja Miina Vuorela.

Henkilökuva.

Asianajaja Miina Vuorelan kuvissa haettiin leppoisaa rentoutta. Tarkoitus oli rikkoa perinteistä mielikuvaa vakavasta tai tylsästä asianajajasta. Kuvat ovat Asianajotoimisto Fortiksen markkinointikäytössä.

Kenialainen rapartisti Octopizzo.

Kuvareportaasi.

Seikkailimme kenialaisen rapartistin Octopizzon kanssa maailman toiseksi suurimmassa slummissa, Kiberassa. Kuvat julkaistiin Maailman Kuvalehdessä.

Brändikuva.

Inkalan Kartanon joulusesonkia markkinoidaan yhä tunnelmallisella kuvalla, jonka ottamisessa oli tuuria matkassa. Sininen hetki oli upeimmillaan ja kuva onnistui täydellisesti.

Henkilökuva.

Kuvasarja Heikki Valmusta julkaistiin Kelan Elämässä.fi -verkkosivustolla. Tässä kuvassa Valmu pelaa pöytäjalkapalloa.

Kuvituskuva.

Kuvareportaasi rippileiristä julkaistiin Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Kotikirkko-lehdessä. Kuvasarjan tunnelmat vaihtelivat nuoruuden epävarmuudesta iloon ja tulevaisuudenuskoon.