Tarina, juttu,

video, kuva,

podcast, some

& verkko.

Tarina, juttu,

video, kuva,

podcast, some

& verkko.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Sisältö ratkaisee joka kanavassa. Huippusisältöä kannattaa julkaista ja mainostaa, höttöä ei.

– Tunne on tärkeä osa sisältöä. Maailma on täynnä jokasortin huttua, joka ei puhuttele eikä ravistele. Hyvä sisältö erottuu, sykähdyttää ja vaikuttaa. Hyvin suunniteltu sisällöntuotanto onnistuu paremmin kuin kiireessä roiskaistu, sanoo No Niin Median toimittaja ja tuottaja Tia Yliskylä.

No Niin Median sisällöntuotanto tuottaa koukuttavat tarinat niin kirjaimina, audiona kuin videona. Ideoimme ja suunnittelemme juuri sinun tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden, jossa aktiviinen sisällöntuotanto on monikanavaista.

Säännöllinen sisällöntuotanto ja persoonallinen äänensävy lisäävät näkyvyyttä.

Säännöllinen sisällöntuotanto ja persoonallinen äänensävy lisäävät näkyvyyttä. Algoritmejä arvostava sisältöjen hakukoneoptimointi ja aktiivinen julkaisukalenteri houkuttelevat. Sisällöntuotannon tuloksia mitataan säännöllisesti.

– Parhaimmillaan sisällöntuotanto kertoo yrityksen tai organisaation tarinat selkeästi, uskottavasti ja sykähdyttävästi. Suunnitelmallinen ei tarkoita tylsää eikä persoonallinen ylipirteää.

NO NIIN MEDIA TUOTTAA

Tekstit

Video

Jutut ja tarinat

Podcast

Sosiaalinen media

Valokuva

Ideointi

Koulutus

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

”Yhteistyö Tian kanssa on sujunut hienosti. Aikamoinen pöhinä saatiin aikaiseksi!”
Jouni Marjamäki, Kansallismuseo

”Tia on tehnyt Fortiksen suunnitelmallisen markkinoinnin, uutiskirjeet, videot ja verkkosivujen sisällöt. Olen ollut todella tyytyväinen, että markkinointistrategia on selvästi tehonnut. Uutiskirjeitä – minun yllätyksekseni! – luetaan, ja niiden kautta on tullut uusia, isoja toimeksiantoja. Olen vakiinnuttanut paikkani osaavana asianajajana.”
Miina Vuorela, Asianajotoimisto Fortis

”Yllättävää on ollut se, että Tia pystyy älyttömän hyvin kiteyttämään ison kuvan ja näkemään, miten meidän pitäisi asiamme kertoa.”
Anna-Mari Ahonen, Hämeen liitto

”Toimitettu video oli juuri sellainen, mitä kaipasin. Itse on vaikea nähdä oman työn ja kuplan ulkopuolelta. Toinen pystyy tiivistämään olennaiset asiat paljon helpommin. Toimittajasta oli hyötyä."
Kaarina Korventaka, Ihana-lehti

"Yhteistyö Tian kanssa on sujuvaa ja helppoa. Hänen kanssaan voi myös jalostaa ideoita, koska Tialla on hyviä kehitysajatuksia."
Anne Ilvonen, Opintokeskus Sivis

"Markkinointiyhteistyö, kotisivut ja asiakaskirjeet Tia Yliskylän kanssa ovat ehdoton edellytys sille, että asiakkaamme löytävät meidät."
Leila Ylitalo, Inkalan Kartano, Vuoden yrittäjä 2018