Tiedotteet.

Jutut.

Artikkelit.

Videot ja podcastit.

TOIMITTAMINEN

Toimittaminen selkeyttää, tiivistää ja kaivaa kiinnostavimmat jutut esiin. Kokenut toimittaja auttaa luontevassa ilmaisussa. Asia pysyy kasassa ja homma hallussa!

Hyvä tarina etenee johdonmukaisesti ja kiinnostavasti, oli kyseessä sitten lehtijuttu, journalistinen artikkeli, haastattelu, toimitettu video tai suora lähetys.

Viestintätoimisto No Niin Median toimittaja ja tuottaja Tia Yliskylä on työskennellyt lähes 20 vuotta journalistina. Selkeä ilmaisu, jäsentely ja kokonaisuuden hallinta ovat hänellä selkärangassa. Lisäksi ammattilainen osaa toimittaa monimutkaisetkin juonenkäänteet houkuttelevaksi tarinaksi.

– Minä rakastan tarinoita. Luottamusta, joka syntyy kertojan ja kuuntelijan välille. Sitä hetkeä, kun aika katoaa ja tarina vie mukanaan, Tia Yliskylä sanoo.

Hyvä tarina etenee johdonmukaisesti ja kiinnostavasti

Lehtijutut, artikkelit ja tiedotteet

Lehtijutut ja haastattelut toteutetaan toiveiden mukaisesti niin kaupallisiin julkaisuihin kuin journalistisiin medioihin. Lisäksi teemme tavoittavat ja näkyvät tiedotteet. Tuotamme juttuihin valokuvat ja videot erikseen tilauksesta. 

TYÖNÄYTTEITÄ: LEHTIJUTUT JA ARTIKKELIT

Tia Yliskylä tapasi tapasi koulumummoja ja -vaareja Iittalan yhtenäiskoulussa. Hyväntuulisesta haastattelusta syntyi kiitetty juttu ”Mummo meni kouluun – ja vaari myös!numeroon 1/2020.
LUE JUTTU

Rap-artisti Octopizzo kertoi elämäntarinansa kotikulmillaan Kiberassa. Tia Yliskylä kirjoitti ja valokuvasi Octopizzon Maailman Kuvalehteen 2/2015.
LUE JUTTU

Tia Yliskylä kirjoitti Kaisa Kontun ja Aarno Jussilan adoptiotarinan Anna-lehteen 3/2015. Myös Tian ottama valokuva julkaistiin. Anna-lehden lukijat äänestivät tämän jutun lehden parhaimmaksi!
LUE JUTTU

Tia kirjoitti Pisaroita – tarinoita Vanajaveden seudun ihmisistä ja vähän vedestäkin -kirjan. Kuvat otti Pentti Mansukoski. Kustantaja oli Vanajavesikeskus.
KATSO ESITTELYVIDEO


Tia tapasi YK-asiantuntijana pitkään työskennelleen suomalaisen Paula Pennanen–Rebeiro-Hargraven Kenian Nairobissa vuonna 2012. Tarina julkaistiin Suomen Kuvalehdessä 29/2012.
LUE JUTTU

Tia haastatteli Opintokeskus Siviksen tutkijaa Kristiina Hannukaista hänen tutkimuksestaan. "Kirjoitin ja toimitin tutkimustuloksista laajan artikkelin."
LUE ARTIKKELI 

Toimitettu video

Toimitettu video on selkeä ja johdonmukainen. Autamme haastateltavia napakassa ja luontevassa ilmaisussa sekä huolehdimme tarinan etenemisestä kiinnostavasti.

Toimitetussa videossa tärkeimmät asiat saadaan kärkeen. Videon pituus ei veny, vaan hyvälle videolle ominainen napakkuus pitää sisällön kiinnostavana. Videot tekstitetään manuaalisesti, jotta kieliasu on laadukas. 

KOMMENTTEJA JA KIITOKSIA

”Kaiken kaikkiaan oikein mielenkiintoinen aihe ja juttu, kiitos kun teit sen meille! Lukijat äänestivät jutun tämän numeron parhaimmaksi.”
Piia Sainio, Anna-lehti

”Kiitos jutusta! Se on oikein hyvä ja kainalo toimii myös kivasti. Haastateltavalla on hyviä ajatuksia ja näkökulmia.”
Sanna Pyysalo, Jyty-lehti

"Excellent Tia! Olet kyllä osaaja kielen nyansseissa! Teksti vaikuttaa nyt napakalta, ja sisältöä ja ajatuksiakin löytyy."
Lea Lihavainen, Opintokeskus Sivis 

”Yllätyin, miten paljon Tialla oli hyviä ideoita eri kuvakulmiin ja aiheisiin. Kuvista tuli tosi laadukkaita ja tarkkoja. Värimaailmat sointuivat yhteen upeasti. Parasta oli, että saimme hyviä neuvoja kuvattavina olemiseen. Alkujännitys päättyi siihen, ja kuvauksissa olikin kivaa!”
Anniina Laine, HiusStudio Hämpton

NO NIIN MEDIA TUOTTAA

Lehtijutut, artikkelit ja tiedotteet

Haastattelut

Videot

Podcastit