Inkalan Kartanon video ja saunakampanja onnistuivat loistavasti

Aitous, asiakaskokemus ja tunnelmallinen kuvitus. Nämä kolme olivat lähtökohtana, kun ryhdyimme tekemään Inkalan Kartanon saunavideota.

Inkalan Kartanon video kuvattiin aidosti paikan päällä ja asiakkaiden kanssa. HiusStudio Hämptonin tiimi lähti hyvällä fiiliksellä mukaan nauttimaan löylystä, paljusta, järvestä, iltapalasta ja saunatuvan rauhasta. Nelikko oli juuri niin hersyvän aito ja sanavalmis, että videon tekeminen oli helppoa ja hauskaa. Aito asiakaskokemus toimii aina. Kiitos HiusStudio Hämptonin naiset!

Visuaalisuus syntyi saunasta ja sen ympäristöstä. Inkalan Kartanon rantasaunojen maanläheiset värit toistuvat HiusStudio Hämptonin naisten kylpytakeissa. Ne lainasi hämeenlinnalainen Alusasuliike Siro. Tämä oli paikallista yhteistyötä parhaimmillaan. Kiitos Jenna Juurinen!

Nyt puhelimet soivat ja sähköposti laulaa. Kiitos Tia sinulle!

Leila ylitalo

Tunnelmallinen kuvitus syntyi aidosta tekemisestä. Kuvissa ei vain poseerattu, vaan hikoiltiin oikeasti löylyssä, pulahdettiin viileään järviveteen, kippisteltiin kuohuvaa ja syötiin herkullista iltapalaa.

Yksi tärkeä tavoite oli tehdä saunavideo, jossa on mahdollisimman vähän tirkisteltävää. Valitsimme kuvakulmia ja asusteita, jotka auttavat katsojaa keskittymään pääasiaan: saunaelämykseen. Paljas iho ei ole keskiössä.

Silmäparit tavoitetaan uutiskirjeessä ja somessa

Olemme onnistuneet keräämään ja sitouttamaan Inkalan Kartanolle aktiivisen yleisön, jonka tavoitamme sekä uutiskirjeellä että sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Saunavideota ja siihen liittyvää uutta verkkosivua ryhdyttiin suunnitelmallisesti esittelemään sekä uutiskirjeessä että some-kanavissa. Saimme heti paljon katsojia ja tykkäyksiä – mutta mikä tärkeintä, heti ensimmäisestä uutiskirjeestä alkaen saunapalvelujen myynti ja kysyntä ryöpsähtivät uuteen kukoistukseen. Se onkin kaikkein olennaisinta, että laadukkaat ja onnistuneet sisällöt edistävät myyntiä.

Ensiesityksen jälkeen saunasivua pidetään esillä lyhyemmillä videoversioilla, tarinoilla ja valokuvilla. Hyvästä aiheesta irtoaa juttua useammankin viikon ajaksi! Video, kuvat ja jutut saavat näin pidemmän elinkaaren ja laajemman yleisön. Kun näkökulma on joka kerta erilainen ja uusi, aihe ei kyllästytä. Innokkaimmatkin Inkala-fanit löytävät uutta ja kiinnostavaa, koska sama ei toistu sellaisenaan. Riittävä ja monipuolinen aineisto otettiin huomioon niin suunnittelussa kuin itse kuvauspäivässä.

Hieno kokonaisuus kerää kiitosta

Inkalan Kartanon emäntä Leila Ylitalo on erittäin tyytyväinen saunavideoon ja sen ympärille rakennettuun kampanjaan.

– Saunavideo onnistui erityisen hyvin. Siinä yhdistyvät kutsuva saunamiljöö, mielen maisemaan jäävä järvinäkymä, iloiset saunavieraat ja nautinnollinen ruoka. Tia Yliskylän iloinen ja ammatillisesti taitava persoona sai tunnelman virittymään huippuunsa. Tämä välittyi videolta niin, että sen katsoja haluaa ehdottomasti kokea saman itsekin, Ylitalo kiittää.

Hänellä on pitänyt kiirettä saunapalvelujen vilkastuneen myynnin ansiosta.

– Saimme hienon tunnelmapalasen talteen Inkalan savusaunalta! Nyt puhelimet soivat ja sähköposti laulaa. Kiitos Tia sinulle, Ylitalo sanoo.

Kiitos Leila Ylitalo tiiviistä ja onnistuneesta yhteistyöstä. Yhdessä onnistuminen tuntuu ja näyttää hyvältä!


Lisää blogikirjoituksia