Uudet sivut auki – vihdoinkin!

Koomikko Ismo Leikolan mukaan ”No niin” on Suomen tärkein sanapari, monimerkityksellisin ja oikeastaan koko kielen pääsana. Se sopii yllättävän moniin tilanteisiin.

Näin toimii myös viestintätoimisto No Niin Media. Se on ideapaja, joka toteuttaa parhaat oivallukset käytännössä. Työrukkanen, joka panee toimeksi. Sisällöntuottaja, joka pitää julkaisutahdin säännöllisenä. Tarinaniskijä, joka sykähdyttää. Viestinviejä, joka vaikuttaa.

– Haluamme olla rohkeita ideanikkareita ja ketteriä toteuttajia, jotka tuottavat laatua, näkyvyyttä ja toivottuja tuloksia. Kaupan päälle saa vielä hyväntuulista tekemisen meininkiä ja raikuvat naurut, lupaa No Niin Median perustaja Tia Yliskylä.

No Niin Median uudet verkkosivut on suunniteltu ja tehty tutuin voimin. Sivut, sisällöt ja rakenteen on suunnitellut No Niin Median strategi Tia Yliskylä. Studiokuvat on ottanut valokuvaaja Päivi Ryhtä. Teknisen toteutuksen ja koodauksen on tehnyt Digiajan Mainosmies.

Olkoon tämä avaus No Niin Median uusien verkkosivujen uudelle blogille. Uusia sivuja on odotettu ja toivottu – vähän turhankin kauan! – mutta nyt ne ovat käytössä. Hieman keskeneräisinä ja lisätoiveita täynnä, kuten nykymaailma muutoinkin. Olemme siis ajassa kiinni.

Tia ja kumppanit


Lisää blogikirjoituksia